banner913
banner932
banner1012

Euroleague’de dev Türk derbisi

banner1020

Kadınlar Euroleague’de dev Türk derbisinde, YDÜ ile Fenerbahçe, saat 17:30’da, Caferağa Spor Salonu’nda karşılaşacak. Heyecanlı maç, BRT 1 HD kanalı ile www.fiba.com web adresinden canlı olarak yayınlanacak

banner974
Euroleague’de dev Türk derbisi

banner971

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu FIBA Euroleague’de altıncı hafta heyecanı, Yakın Doğu Üniversitesi - Fenerbahçe maçıyla ile devam edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi B grubunda mücadele ettiği Fenerbahçe’yi konuk ediyor. İki Türk takımının karşı karşıya geleceği önemli müsabaka, 29 Kasım 2017 Çarşamba günü KKTC saati ile 17:30’da, Türkiye saati ile 18:30’da İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanacak. Basketbolseverler heyecanlı mücadeleyi BRT 1 HD kanalı ile www.fiba.com web adresi ile Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı resmi Facebook hesabından canlı olarak izleyebilecekler. İki takımında birer yenilgisinin bulunduğu grupta, Yakın Doğu Üniversitesi topladığı 9 puanla averaj farkıyla ikinci sırada, Fenerbahçe de 9 puan ile üçüncü sırada bulunuyor. Yakın Doğu Üniversitesi tek yenilgisini sahasında UMMC Ekaterinburg’dan alırken, Fenerbahçe de Famila Scihio deplasmanında yenilgiye uğradı.

ZAFER KALAYCIOĞLU: “BU MAÇIN ANAHTARI SAVUNMA”

Fenerbahçe ile çıkacakları önemli maçı değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, önemli ve dikkat edilmesi gereken bir maç olduğunu söyledi.

Milli Takım’da sakatlanan Quanitra Hollingsvorth’un sakatlığının devam ettiğini belirten Başantrenör Kalaycıoğlu ve Yakın Doğu Üniversitesi’nin Türkiye Ligi’nde en az sayı gören ve savunması güçlü olan bir takım olduğunu ifade eden Kalaycıoğlu, “Savunma bu maçın anahtarı. Savunma özelliğimizi bu maçta sahaya yansıtmak için gereken özeni göstereceğiz. Maçın başında göstereceğimiz performans çok önemli. Rakibimiz de iyi bir kadroya sahip, onlarda gerekli hazırlıklarını yapmıştır. Dikkatli olup, gereken mücadeleyi göstererek kendi evimizdeki maçı kazanmak istiyoruz. Kaliteli ve mücadelesi yüksek bir maç olacağını düşünüyorum” dedi.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.