banner913
banner932
banner1012

Engelsizlerden kritik galibiyet 76-68

banner1020

banner974
Engelsizlerden kritik galibiyet   76-68

banner971

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde ilk 3 sırayı paylaşarak Süper Lige yükselme mücadelesi veren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı dün Lefkoşa’da konuk ettiği bire bir rakibi Antalya ASAT’a karşı 76 – 68 galip geldi.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yoğun taraftar kitlesi önünde mücadele veren Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kazanma azmi ve direnci ile baştan sona maçı önde götürerek mutlu sona ulaştı.

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte taraftarla kucaklaşan sporcuların sevinci görülmeye değerdi.  Kritik galibiyetle puanını 32’ye  galibiyet sayısını 13’e çıkaran temsilcimiz  haftaya yine zirve mücadelesi veren Altınordu ile deplasmanda mücadele edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.