banner913
banner932
banner1012

Engelsiz yürekler Van’da galibiyet peşinde olacak

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bir haftalık aradan sonra 10 Kasım’da Van Bedensel Engelli’ye konuk oluyor

banner974
Engelsiz yürekler Van’da galibiyet peşinde olacak

banner971

Türkiye Tekerlekli Sandalye 1. Ligi’ne 3 haftalık galibiyet serisi ile süper bir başlangıç yapan Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı bir haftalık aradan sonra 10 Kasım’da Van Bedensel Engelli’ye konuk oluyor.

Temsilcimiz galibiyet serisini dörde çıkararak zirvedeki yerini korumak amacıyla yaklaşık 10 gündür çalışmalarını yüksek moralle sürdürüyor. Van Bedensel Engelli SK – Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı arasındaki karşılaşma Van Nur Tatar Spor Salonu’nda 10 Kasım’da oynanıyor. Maç saat 12.00’de başlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.