banner913
banner932
banner1012

Engelsiz yürekler parkeye iniyor

banner1020

GAÜTekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonunun organize ettiği Euroleague 3’te mücadeleye bugün başlıyor

banner974
Engelsiz yürekler parkeye iniyor

banner971

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonunun organize ettiği Euroleague 3’te mücadeleye bugün başlıyor.

Fransa’da 7-10 Mart tarihlerinde B Grubu’nda mücadele edecek takımımız Girne Amerikan Üniversitesinin yanı sıra ev sahibi Fransa’dan Meylan Grenebole, İsviçre’nin Les Aigles, Rusya’dan Krylja Barsa ve Avusturya’dan RBB Flınkstones takımı ile mücadele verecekler. 

B Grubu’nda Girne Amerikan Üniversitesi ilk karşılaşmasında bugün KKTC saati 12.30’da Rusya’nın Krylia Barsa takımı ile karşılaşacak. Takımımız günün ikinci maçında ise Avusturya ekibi RBB Flinkstones ile KKTC saati 21.15’te mücadele verecek. Elemelerde 9 Mart Cumartesi günü de Girne Amerikan Üniversitesi iki karşılaşmaya çıkacak.

Takımımız ikinci gün ilk maçını Fransa’dan Meylan Grenoble ve İsviçre’den Les Aigles ile organizasyonu tamamlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.