banner913
banner932
banner1012

Engelsiz yürekler hakem kurbanı

banner1020

Girne Amerikan Üniversitesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, aleyhine birçok hakem hatasının yapıldığı maçta Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne mağlup oldu

banner974
Engelsiz yürekler hakem kurbanı

banner971

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginde 3. sırada yer alan temsilcimiz Girne Amerikan Üniversitesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 17.hafta maçında Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne 66-51 kaybetti.

Girne Amerikan Üniversitesi güçlü rakibi karşısında başa baş bir oyun ortaya koydu. İlk periyotu 15-14 ve ilk yarıyı da 35-29 takımımız önde bitirdi. İkinci yarıda oyunda büyük bir çekişme vardı ve üçüncü periyotu Ankara 45-44 önde bitirdi. Maçın son bölümünde GAÜ aleyhine hakem hataları başladı. Oyunun son 3 dakikasına 53-50 Ankara ekibi önde girdi ancak maçın hakem üçlüsünün GAÜ aleyhine çaldığı düdüklerle ekibimiz oyundan düştü. Maçı Ankara Büyükşehir Belediyesi 66-51 kazanarak puanını 29’a, Girne Amerikan Üniversitesi ise 30 puana haftayı üçüncü sırada bitirdi.

Ligde lider Keçiören Belediyesi ise ikinci sırada yer alan İskenderun’u 70-51 mağlup etti. Bu sonuçla Keçiören puanını 34’e İskenderun ise 31 puanla ikinci sırada yer aldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.