banner913
banner932
banner1012

Engelsiz yürekler arasında dostluk rüzgarı esti

banner1020

İsrail’in Hosen Clup Bear Sheva takımı, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile sezon öncesi ortak hazırlık çalışması yaptı

banner974
Engelsiz yürekler arasında dostluk rüzgarı esti

banner971

Ülkemiz tekerlekli sandalye basketbolunda sporun barış dostluk ve kardeşlik gibi evrensel misyonuna eşdeğer dostluk rüzgarları esti.

İsrail Tekerlekli Basketbol Ligi’nde mücadele eden Hosen Clup Bear Sheva takımı Türkiye Tekerlekli Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile sezon öncesi ortak hazırlık çalışması yaptı.

KKTC’ne hafta içinde gelerek Lapta Gençlik Kampı’nda konaklayan Hosen Clup Bear Sheva takım kafilesi, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Cuma ve Cumartesi günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 hazırlık karşılaşması yaptı. Takımların yeni sezon öncesinde tüm oyuncularını deneme fırsatı buldukları maçlar Lefkoşa Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Kampı tamamlayan konuk Hosen Clup oyuncu ve yöneticileri ülkelerine dönüş yaptı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 28 Ekim’de başlayacak Lig sezonu öncesi hazırlıklarını sürdürüyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.