banner913
banner932
banner1012

Dana, Engelsiz Yürekleri kutladı

banner1020

Kemal Deniz Dana, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi'nden Süper Lige yükselen KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını kutladı

banner974
Dana, Engelsiz Yürekleri kutladı

banner971

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi'nden Süper Lige yükselen KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımını kutladı.

Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Deniz Dana yayınladığı mesajda, "Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Ligi'ni namağlup şampiyon olarak tamamlayan ve Süper Lige yükselme başarısı gösteren KKTC Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımızı yürekten kutluyorum. Haftalar öncesinden kazanılan bu başarı geçtiğimiz akşam tescillenerek duyurulmuştur.

Daha önce de başarıyla mücadele ettikleri Süper Lige yeniden dönen takımımızın tüm oyuncularını ve bu üstün başarılarında onlara inanan, katkı koyan herkesi tebrik ederim. Gelecek sezon mücadele edecekleri Türkiye Tekerlekli Sandalye Süper Ligi'nde ve Avrupa yolunda başarılar dilerim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.