banner913
banner932
banner1012

Basketbolda lig heyecanı başlıyor

banner1020

Basketbolda Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nde yeni sezon için geri sayım devam ederken sezon, YDÜ – Mapfree maçı ile 12 Aralık Salı akşamı başlayacak

banner974
Basketbolda lig heyecanı başlıyor

banner971

Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği, Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nde yeni sezon için geri sayım devam ediyor.

YDÜ – Mapfree arasında Yakın Doğu Üniversitesi, RA25 Spor Salonu’nda oynanacak olan 12 Aralık Salı akşamı oynanacak olan maçla başlayacak Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi’nda 13 Aralık Çarşamba akşamı Koopspor – GAÜ, 15 Aralık Cuma akşamı ise Girne Üniversitesi – LAÜ maçları oynanacak.

ÜNİVERSİTELER BASKETBOLDA FİNAL ZAMANI

Üniversite Sporları federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Spor Oyunları Basketbol müsabakalarında finalin adı belli oldu.

İki grup olarak oynanan basketbol erkeklerde gruplarında ilk sırayı alan GAÜ-LAÜ takımları yarın final oynamaya hak kazandılar.Üçüncülük mücadelesinde ise DAÜ-YDÜ takımları arasında oynanacak. Kadınlarda ise GAÜ-YDÜ arasında oynanacak olan son maçın ardından şampiyon belli olacak. Maçlar Yakın Doğu Üniversitesi, RA25 Spor Salonu’nda saat 10:00’dan itibaren başlayıp gün boyu devam edecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.