banner913
banner932
banner1012

Basketbolda KTSYD Kupası heyecanı yaşanacak

banner1020

Basketbolda Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası bugün RA25 Spor Salonu’nda oynanacak maçlarla başlıyor

banner974
Basketbolda KTSYD Kupası heyecanı yaşanacak

banner971

Basketbolda bu yıl ikinci kez düzenlenen Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası bugün başlıyor.

Basketbol Federasyonu ve KTSYD işbirliğinde, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu sponsorluğunda, Telsim’in katkıları ile gerçekleştirilecek olan kupa ile ilgili KTSYD Konferans Salonu’nda basın toplantısı gerçekleştirildi.

OBEN: GÜZEL BİR İŞBİRLİĞİ

Basın toplantısında ilk konuşmayı yapan KTSYD Başkanı Çelen Oben göreve geldiklerinden bu yana futbolun dışındaki branşlara da destek vermeyi kararlaştırdıklarını, bu bağlamda hentbol, masa tenisi, geçtiğimiz hafta voleybol olmak üzere KTSYD Kupaları düzenlediklerini belirtti. Oben, “Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile organizasyonlarda güzel bir işbirliği yaptık. Bize turnuva boyunca salonlarının kapılarını açan YDÜ’ye teşekkür etmek istiyorum. Turnuvaya katılacak olan takımlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

SÜTÇÜ: İLK ORGANİZASYONUMUZ KTSYD İLE

Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütçü organizasyon ile ilgili olarak şunları söyledi: “Göreve yeni geldiğimizde basının bizim camiamızın çok önemli bir parçası olduğunu söyledik. İlk organizasyonumuzu da KTSYD ile gerçekleştirerek bunu somut hale getirdik. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen turnuvayla sezona merhaba diyoruz. Tüm kulüplere başarılar dilerim. Camiamıza yakışır bir organizasyonla sezonu başlatıyoruz”

TURNUVANIN PROGRAMI

Bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan KTSYD Basketbol Kupası’nda karşılaşmalar YDÜ RA 25 Spor Salonu’nda yer alacak. Turnuvanın programı şöyle:

BUGÜN (27 Ekim Cuma)

Koop Spor – GAÜ (18.00)

Mapfree – YDÜ (20.00)

YARIN (28 Ekim Cumartesi)

Koop Spor – GAÜ galibi / Girne Üniversiesi (18.00)

Mapfree – YDÜ galibi / LAÜ (20.00)

30 EKİM PAZARTESİ

Üçüncülük (18.00)

Final maçı (20.00)

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.