banner913
banner932
banner1012

Basketbolda fikstür çekildi

banner1020

Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi fikstürü çekilirken, sezonun açılış maçı Yakın Doğu Üniversitesi ile Mapfree arasında oynanacak

banner974
Basketbolda fikstür çekildi

banner971

Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği Kıbrıs Vakıflar Bankası Süper Ligi fikstürü Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği lokalinde çekildi.

Dün düzenlenen tören ile yapılan çekilişte ilk maç Yakın Doğu Üniversitesi ile Mapfree arasında oynanacak. Düzenlenen törende ayrıca bu yıl Süper Lige sponsor olan Kıbrıs Vakıflar Bankası'nın lansmanı da yapıldı. Etkinliğin başında açılış konuşmasını yapan Basketbol Federasyonu Başkanı Ahmet Sütcü, tüm takımlara yeni sezonda başarılar dileyerek, takımların centilmence mücadele etmesini temenni etti.

Basketbol Federasyonu Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Yönetim Kurulu üyesi Doç. Dr. Metin Ersoy ise federasyonun yönetime geldikten sonra geride kalan 60 günde yapılan faaliyetlerle ilgili bir sunum yaptı. Federasyonun kısa sürede hakemlere ve antrenörlere yönelik eğitimler yaptığını belirten Doç. Dr. Metin Ersoy, KTSYD, Cumhuriyet ve Cumhurbaşkanlığı Kupaları'nın da organize edildiğini kaydetti.

Federasyonu her türlü fiziki altyapısı için sponsorlarla birlikte hareket ettiklerini de söyleyen Doç. Dr. Ersoy, ilerleyen günlerde federasyonun web sayfasının faaliyete gireceğini ve maç istatistikleriyle birlikte hizmet vereceğini vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.