banner913
banner932
banner1012

Basketbol, Sütçü’ye emanet

banner1020

Basketbol Federasyonu’nun olağan genel kurulunda federasyon başkanlığına Ahmet Sütçü seçildi

banner974
Basketbol, Sütçü’ye emanet

banner971

Basketbol Federasyonu’nun KTSYD genel merkezinde dün gerçekleştirilen olağan genel kurulunda federasyon başkanlığına Ahmet Sütçü seçildi.

Basketbol Federasyonu’nun olağan genel kurulunda Ahmet Sütçü ile Tamer Bolat yarıştı. Tüzük gereği en az 7 oy alması gereken başkan adaylarından Ahmet Sütçü üye kulüplerden 9’unun oyunu alarak Basketbol Federasyonu başkanlığına getirildi.Tamer Bolat ise 5 oy aldı.

Ahmet Sütçü başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda ise asbaşkan Alişan Şenol, Sayman Erol Muhtaroğlu, Hukuk işleri Özlem Bendaşan, Basın ve halkla ilişkiler Metin Ersoy, Eğitim Kurulu başkanı Osman Emiroğlu, Merkez Hakem Yönetim Kurulu Soner Evitan, Faal Üye olarak da Ercan Başaran, Hasan Poyrazlı ve Osman Kartal  yer aldı.

Denetleme kurulu ise Osman İpar, Mustafa Keski, ve Kemal Çek, Disiplin Kurulu ise Gökçe Güçveren, Süleyman Özsoylular ve Şefket Gazi’den oluştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.