banner913
banner932
banner1012

Basketbol coşkusu Çağlayan’da yaşanacak

banner1020

11. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali kapsamında, ‘Street Ball’ turnuvası, Çağlayan Parkı’nda gerçekleştirilecek

banner974
Basketbol coşkusu Çağlayan’da yaşanacak

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi, Başkent’in tarihi mekânı Çağlayan Parkı’nın canlandırılması çalışmaları çerçevesinde sokak basketbol turnuvası düzenliyor.

Chupa Cups sponsorluğunda ve Basketbol Federasyonu işbirliğinde düzenlenecek ‘Street Ball’ turnuvası, 23-27 Ağustos tarihlerine Çağlayan Parkı’nda gerçekleştirilecek.

11. Uluslararası Lefkoşa Halk Dansları Festivali kapsamında ve 8 kategoride yapılacak turnuva için kayıtlar başladı.

LTB’den yapılan açıklamada park içerisinde bulunan basketbol sahasında gerçekleştirilecek turnuvanın 24 Ağustos Perşembe günü saat 18.00’de başlayacağı ve 25 Ağustos Cuma günü tamamlanacağı duyuruldu. Arı, minik, küçük, yıldız ve genç kadınlar ve erkekler olmak üzere 10 ayrı kategoride düzenlenecek turnuvaya katılım ücreti 40 TL olacak.

3 oyuncu ve 1 yedek ismin yer alacağı turnuva sonunda başarılı olanlar ödüllendirilecek. Turnuvaya katılmak isteyenler kayıt için 0542 852 00 08 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek. Kayıtlar, bu akşam sona erecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.