banner913
banner932
banner1012

Basketbol antrenörleri eğitiliyor

banner1020

banner974
Basketbol antrenörleri eğitiliyor

banner971

Basketbol Federasyonu ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun organize etimiş olduğu, 1.Kademe 'E' Antrenör kursu, Girne Ertuğrul Apakan Spor salonunda devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan GAÜ Takımlar Koordinatörü ve öğretim üyesi Kenan Güvensoy, kursun uygulamalı bölümlerinde GAÜ A Erkek takımının demo olarak yer aldığını belirterek, bu kursun hem öğrenciler için, hemde üniversite için büyük fayda sağladığını düşündüğünü ifade etti. Güvensoy, 1.Kademe 'E' Antrenör kursunda, GAÜ Beden Eğitimi Yüksek Okulu Akademisyenlerinin görev aldığını bildirdi. Güvensoy ayrıca, kursun 9 nisan tarihine kadar devam edeceğini belirterek, kurs sonunda yapılacak olan sınavda, başarılı olacak olan antrenör adaylarının, lisans almaya hak kazanacağını ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.