banner913
banner932
banner1012

Basketbol akademilerine yönelik önemli girişim

banner1020

Basketbol Federasyonu, basketbol akademilerinin daha çağdaş ve federasyon ile işbirliğiyle çalışmalarının sağlaması için basketbol akademileri için akreditasyon toplantısı düzenliyor

banner974
Basketbol akademilerine yönelik önemli girişim

banner971

Basketbol Federasyonu, ülkemizde faaliyet gösteren basketbol akademileri için akreditasyon toplantısı düzenliyor.

Ülkemizde faaliyet gösteren basketbol eğitim programlarının Basketbol Federasyonu bünyesinde kayıt altına alınması ve desteklenmesi amacıyla akreditasyon sürecini başlatan federasyon yönetimi, 17 Ocak 2018 Çarşamba günü 17.45’te federasyon binasında akreditasyon tanıtım toplantısı için akademilerle bir araya gelecek.

Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu’nun bünyesinde yer alacak akreditasyon programının, ülke basketboluna olumlu etkisi bulunan basketbol akademilerinin daha çağdaş ve federasyon ile işbirliğiyle çalışmalarını sağlaması hedefleniyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.