banner913
banner932
banner1012

“Başarımızla ambargoyu aşmaya çalışacağız”

banner1020

YDÜ Kadın Basketbol Takımı Baş Antrenör Zafer Kalaycıoğlu "Siyasi ambargoyu spordaki başarılarımızla aşmaya çalışıyoruz." dedi

banner974
“Başarımızla ambargoyu aşmaya çalışacağız”

banner971

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda finale yükselmeyi başaran Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, final ilk maçına deplasmanda Bellona AGÜ ile çıkıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, iki takımın Avrupa kupasına sahip olmak için vereceği zorlu mücadele, bugün, saat 19.00’da, Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak.

Heyecanlı karşılaşma, BRT 2 kanalından ve www.fiba.com web adresinden naklen yayınlanacak. Yakın Doğu Meleklerinin EuroCup kupasının sahibi olabilmesi için hem bu maçta hem de rövanş maçında rakibine sayı üstünlüğü sağlaması gerekiyor. Maçın rövanşı ise 12 Nisan’da İstanbul’da oynanacak.

Zafer Kalaycıoğlu: “Yılın En Zor İki Maçı Olacak, İyi Olan Kazansın”

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda Bellona AGÜ ile verecekleri mücadeleyi yılın en zor maçı olarak değerlendiren Baş Antrenör Zafer Kalaycıoğlu, “iyi oynayan kazansın” dedi.

Kupa mücadelesinde oynanacak iki maçı tek maç gibi düşünmek gerektiğini dile getiren tecrübeli antrenör Kalaycıoğlu, “Maçın ilk yarısı Kayseri’de, ikinci yarısı kendi evimizde oynanacak diyebiliriz. Bellona AGÜ takımını çok iyi tanıdıklarını dile getiren Baş Antrenör Kalaycıoğlu, “Daha önce Türkiye Kupasında da final oynamıştık. İyi bir kadro ve muazzam seyirci kitleleri var. Rakibimizin bu kupada daha önce iki kez final oynaması onlar için avantaj görünüyor. Biz de Türkiye kupasını kazandık. Bizim de şampiyonluklar kazanmış tecrübeli oyuncularımız var. Oyuncularıma güveniyorum. Biz de şampiyonun belli olacağı final maçında evimizde taraftarımızın desteğini bekliyoruz.

Zafer Kalaycıoğlu, elde ettikleri ve edecekleri başarıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Siyasi ambargoyu spordaki başarılarımızla aşmaya çalışıyoruz." dedi. Kalaycıoğlu, kupayı alırsak, kariyerimdeki en büyük başarı olacak. Şampiyon olursak, kupayı KKTC'ye götürmek isteriz” şekline konuştu.

Quanitra Hollingsworth: “Avrupa Kupasında Şansımız Yüksek…”

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın tecrübeli oyuncusu Quanitra Holingsvorth ise Bellona AGÜ ile çıkacakları final maçına ilişkin olarak mental bir sınav olacağını söyledi.

Başarılı oyuncu, “Avrupa Kupası'nda finali oynayacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Rakip takımla daha önce oynadık. Şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum. Bu bizim için daha çok mental açıdan bir sınav olacak" dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.