banner913
banner932
banner1012

Zirai ilaç kutularının doğada işi olmamalı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan doğa dostu bir vatandaşımız, arkadaşlarıyla geçtiğimiz günlerde havanın iyi olmasını fırsat bilerek Mağusa bölgesinde doğada yürüyüşe çıktıklarını ancak gördükleri bazı şeyler karşısında morallerinin bozulduğunu belirterek bize bir fotoğraf göndererek düşüncelerini paylaştı.

banner974
Zirai ilaç kutularının doğada işi olmamalı

banner971

Vatandaşımız, zirai ilaçları pek bilmediğini ifade ederek “Tek bildiğim kimyasalların kanserin oluşumunda ilk sırada olduğudur. Üstelik son üç yılda bu bölgede benim aklımda olan beş kişiyi kaybettik” dedi.

Hala daha para kazanma hırsı yüzünden adeta cinayet işlenmeye devam edildiğini dile getiren vatandaşımız “İnşallah bu ilaçlar insan sağlığına zararlı değildir” dedi.

Öte yandan bu ilaçların zararsız ilaçlar olduğunu varsaydığını ifade eden vatandaşımız, “Peki onların çevreye atılı bırakılması normal mı?” diye sorguladı.

O ilaç kutularının toprağa vereceği kanserojen madde ilerde bir şekilde bir canlıyı etkileyebileceğini unutmamak gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, biraz daha duyarlı olmaya davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.