banner913
banner932
banner1012

Yollarımız böyle tedbirsizliği kaldırmaz

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir duyarlı sürücümüz, geçtiğimiz gün Lefkoşa yollarında karşılaştığı fotoğraftaki kamyon kasası nedeniyle büyük korku yaşadığını dile getirerek sitemlerini aktardı.

banner974
Yollarımız böyle tedbirsizliği kaldırmaz

banner971

Fotoğrafta da görüldüğü gibi eski bir kamyon kasasının uzun bir tır dorsesinin üzerinde Lefkoşa’nın ana caddelerinden olan Dr. Fazıl Küçük Bulvarı’nda ilerlediğini belirten bayan sürücümüz, “Uzaktan ilk gördüğümde büyük bir kamyon sanmıştım. Ancak yaklaştıkça karşılaştığım manzara nedeniyle korktum. Sadece bir halat ile bağlı olan bu kamyon kasasının devrilmesi an meselesiydi” diyerek korkusunu paylaştı.

Ülkemizde yolların durumunun herkes tarafından bilindiğini söyleyen bayan sürücü vatandaşımız “Bu kamyon kasasını taşına tır dorsesi ansızın büyük bir çukura düşse kamyon kasasının dorsenin üzerinden kayarak yola veyahut bir başka aracın üzerine düşmesi an meselesidir” diyerek endişesini paylaştı.

Sürücülerin taşımacılık yaparken, yolların durumunu da göz önüne alarak gerekli önlemleri alarak yolculuk yapması gerektiğini sözlerine ekleyen vatandaşımız herkesi yollarda duyarlı olmaya davet etti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.