banner913
banner932
banner1012

Yollardaki çukurlar köstebek yuvası oldu

banner1020

banner974
Yollardaki çukurlar köstebek yuvası oldu

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı sürücülerimiz, ülkemizde her geçen gün kötüleşen anayolların sürücülere zor anlar yaşattığını dile getirerek, bu konudaki isyanlarını bizlerle paylaştılar.

Özellikle sık kullanılan Yonca Kavşağı – İskele anayolu ile Girne – Değirmenlik yolunun bazı noktalarında adeta köstebek yuvası gibi çukurlar oluştuğunu ifade eden vatandaşlarımız bu çukurlara düşen sürücülerin kaza tehlikesi yaşadığını vurguladılar.

Özellikle akşam saatlerinden sonra karanlık olan yollarda  bu çukurları fark etmenin güç olduğunu söyleyen sürücü vatandaşlarımız “Bu çukurlara düşen araçlar yoldan çıkmasalar bile, araçlarında amortisör diye bir şey kalmıyordur” diye sitem ettiler.

Karayolları Dairesi ekiplerinin artık bu çukurları bir an önce kapatarak sürücülerin ahlarını almaktan kurtulması gerektiğini belirten vatandaşlarımız yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.