banner913
banner932
banner1012

Yollarda tehlike kol geziyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı vatandaşlarımız, yaşanan onca ölümlü kazaya rağmen halen daha trafikte ders almayan sürücüler olduğunu ifade ederek bu konuda geçtiğimiz gün karşılaştıkları bir aracı fotoğraflayarak bize gönderdiler.

banner974
Yollarda tehlike kol geziyor

banner971

Özellikle, tali yollarda birçok aracın oldukça tehlikeli bir şekilde ilerlediğini dile getiren duyarlı sürücülerimiz “Fotoğrafta görülen araçla geçtiğimiz akşam İskele – Yonca Kavşağı anayolunda karşılaştık. Az daha bu aracın üzerine çakılıyorduk. Zira arka lambaları çok belirsiz bir şekilde yanmaktaydı” diyerek sitem ettiler.

Bu gibi tehlikeli yolculuk yapan araçların sürücülerinin neden geceleyin yola çıktığını anlayamadıklarını belirten vatandaşlarımız “Zaten bu araçlar eski ve ticari iş araçları geceleyin yollarda olmaları büyük tehlike” dediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.