banner913
banner932
banner1012

Yollarda tehlike kol geziyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, geçtiğimiz gün anayolda ilerlerken karşılaştıkları önlerindeki araç nedeniyle adeta şoka girdiklerini dile getirerek bunun sebebini bizlerle paylaştı.

banner974
Yollarda tehlike kol geziyor

banner971

Cumartesi günü öğle saatlerine doğru Mağusa’dan çıkarak İskele’ye doğru ilerledikleri sırada fotoğrafta görülen arabayla karşılaştıklarını ifade eden vatandaşımız “Uzaktan araçtan birşey sarktığını fark ettik ancak bunun bir ağaç dalı olduğunu yaklaşınca farkettik ve şok olduk” dedi.

Özellikle ana yolda böyle bir manzara ile karşılaşmayı hiç beklemediklerini ifade eden vatandaşımız “Bu araçtan çıkan ağaç dalı kaldırımın üzerinde yürüyen biri olsa ona çarpabilirdi” diyerek bu araç sürücüsünü bunun farkında olup olmadığını sorguladı.

Ağaç dalının salon araçla değil kamyonetle veyahut van araçla taşınması gerektiğini ifade eden vatandaşımız, polislerin yollarda bu gibi tehlikeli sürüş yapanları tespit ederek cezalandırması gerektiğini sözlerine ekledi

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.