banner913
banner932
banner1012

Yollarda canımızın garantisi yok

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Karpaz sakini vatandaşlarımız, sürekli olarak kullandıkları anayollarda oluşan çukurlardan dolayı araçlarında lastik kalmadığını esas önemlisinin ise can güvenliklerinin olmadığını dile getirerek, gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Yollarda canımızın garantisi yok

banner971

 

 

Vatandaşlarımız “Bu lastiğin bu durumda olma sebebi sizce nedir? Yollarda canımızın garantisi yok! Mükemmel yollar mı? Çukura düşmeden gidemediğimiz saniye olmuyor!” diyerek, devletin arabanın evraklarına gelince her şeyi tam olmasını istediğini ama karşılığında yapılan hiçbir şey olmadığını ifade ettiler.
“Gerçekten araçlarımıza ödediğimiz vergiler bize bu şekilde dönmemeli. Yazık çok yazık ama yıllardır değişen bir şey yok. Her gün tarlalardayız, yol denmesin artık” diyen vatandaşlarımız, fotoğrafta da görüldüğü gibi lastiğin patlayacak duruma geldiğini bunun nedenin ise düştükleri çukurlar olduğunu yinelediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.