banner913
banner932
banner1012

Yollara lastik dayanmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete‘ye ulaşan bir vatandaşımız, önceki akşam İskele bölgesindeki Boğazköy yakınlarında yaşadıkları bir olayı bizlerle paylaşarak adeta isyan etti.

banner974
Yollara lastik dayanmıyor

banner971

Karpaz bölgesinden dönerken, yolların berbat olması nedeniyle iki tekerleğin lastiğinin parçalandığını bize gönderdiği fotoğrafla aktaran vatandaşımız, “Boğazın muhteşem yollarında parçalanan 2 adet lastik üstüne bir da lastikçi bulamadık. Polisi aradık onlar da ‘bizim yapacağımız bir şey yok gazeteye verin’ dediler. E benim verdiğim 2184 lira seyrüsefer parası ne için?” diyerek yolların hem araçlarına hem de ceplerine zarar verdiğini ifade etti.

Verdikleri seyrüsefer ücretlerinin nereye gittiğini sorgulayan vatandaşımız, artık bu yolların yeniden yapılmasının şart olduğunu belirterek yetkilileri yollara yama yapmak yerine yeniden asfaltlamaya davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.