banner913
banner932
banner1012

“Yollar vatandaşlar için, kaldırımlar arabalar için mi?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Girne’den ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde her geçen gün artan araç sayısı nedeniyle artık araçların park edecek yer bulamadığı için kaldırımlara park yaptığını ifade ederek, bu konuyla ilgili geçtiğimiz günlerde Girne sokaklarında çektiği bir fotoğrafı bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdiler.

banner974
“Yollar vatandaşlar için, kaldırımlar arabalar için mi?”

banner971

Vatandaşlarımız, Girne’de artan araç trafiği ve konutlar nedeniyle adeta kaldırımların araçlar tarafından işgal edildiğini belirterek  “Fotoğrafta da görüldüğü gibi artık araçlarını park yerlerine edemeyen sürücüler kaldırımlara park yapıyor. Bundan dolayı da yayaların kaldırımda değil yolda yürümek zorunda olduğunu görüyoruz” dediler.

Ülke genelinde araç park yerlerinin gün geçtikçe yetersiz olmaya başladığını, ayrıca bazı sürücülerin ise yürümemek için araçlarını fotoğrafta olduğu gibi kaldırımlara park ettiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Acaba bu sürücülerimiz yolların halk için, kaldırımların ise arabalar için mi olduğunu düşünüyorlar” diyerek görüşlerini bizlerle paylaştılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.