banner913
banner932
banner1012

Yollar mayın tarlası

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde yolların her geçen gün bozulduğunu dile getirerek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Yollar mayın tarlası

banner971

Fotoğrafta da görüldüğü gibi ülkemizin dört bir yanında gerek tali yolların gerekse anayolların bu şekilde mayın tarlası gibim olduğunu ifade eden sürücü vatandaşlarımız, her gün bu yollardan dolayı ya lastiklerinin patladığını ya da jantlarının bozulduğunu iddia ettiler.

“Bizlere bu yolları layık görerek sanki de otobanda araba sürermişik gibi 500 TL ve üzeri seyrüsefer ücreti alıp da yine bu yollara harcamayanlar. Her kuruşumuz haram olsun inşallah” diyerek alınan seyrüsefer ücretlerinin yollara yatırım olarak dönmesi gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.