banner913
banner932
banner1012

“Yollar, kıyılar, sokaklar babamızın çiftliği gibi yaşıyoruz”

banner1020

banner974
“Yollar, kıyılar, sokaklar babamızın çiftliği gibi yaşıyoruz”

banner971

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bazı vatandaşlarımız, yıllar önce Mağusa sahillerinde karavanlarıyla yaz aylarında yaşamayı tercih eden kişiler tarafından kurulan alan olan Kamp-Der alanın her geçen gün biraz daha farklılaştığını ve adeta oraya bir yerleşim yerinin kurulduğunu gözlemlediklerini dile getirdiler.
Sitemlerini bizlerle paylaşan vatandaşlarımız, “Her şeyde, her konuda aynı değil miyiz! Yollar, kıyılar, sokaklar babamızın çiftliği gibi yaşıyoruz” diye konuştular.
Kaplıca bölgesindeki karavanların da böyle olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Bölge parsellenmiş, ev olmuş, bahçeler/çardaklar yapılmış!”
Bir yanda başıboşluk, bencillik, kültürsüzlük; diğer yanda ise denetimsizliğin alıp başını gittiğini söyleyen vatandaşlarımız, “Her şeyi ellerimizle tüketiyoruz, değer bilmiyoruz, ta ki yok edip hep beraber ağlayana kadar” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.