banner913
banner932
banner1012

Yol kenarları daha büyük bir tehlike

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir sürücü vatandaşımız, ülkemizde trafik güvenliğinin her alanda kötü olduğunu geçtiğimiz gün kendi gözleriyle şahit olduğu bir durum nedeniyle anladığını dile getirerek bu konudaki düşüncelerini bizlerle paylaştı.

banner974
Yol kenarları daha büyük bir tehlike

banner971

Mağusa sakini sürücü vatandaşımız, kendisinin doğa fotoğrafçılığı konusunda merakı olduğunu ifade ederek Karpaz bölgesinden geçtiğimiz gün geri dönerken güzel bir manzara yakaladığı için yol kenarında durduğu zaman  karşılaştığı fotoğraftaki ağzı açık durumdaki su deposunun kendisini tedirgin ettiğini kaydetti.

Vatandaşımız “Mağusa İskele yolunda fotoğraf çekmek için arabadan indim. O ne biraz daha geri ve sol yapsaydım bubi tuzağına düşmüştüm. Bu kadar sorumsuzluk olacak gibi değil” diyerek bu yolu kullanan yayaların çok büyük tehlike içinde olduğunu vurguladı.

“Düşünün gece buradan yaşlı bir adam yürürken buraya düşse inanın bence hiç şansı olamaz. Ölür gider” diyen vatandaşımız burasının İskele’nin Makenzi Plajı’nın tam karşısı olduğunu belirtti.

Bu bölgede birçok yabancının yaşadığını söyleyen vatandaşımız, bu insanların yürüyüş yapmayı sevdiğine dikkat çekerek bu ağzı açık deponun tehlike saçtığını yineledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.