banner913
banner932
banner1012

Yol değil yamalı bohça

banner1020

banner974
Yol değil yamalı bohça

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Mağusa’dan bazı vatandaşlarımız, yıllardır, ne devletin ne de yerel yönetimlerin bölgelerinde yollar konusunda bir çalışma yapmadığını söyleyerek bize gönderdikleri bazı fotoğraflarla sitemlerini paylaştılar.

“Burası Mağusa’da Ayluka Ulus Sokak, 74'den beri yol hiç ellenmemiş. Sadece yamalanmış” diyen vatandaşlarımız, yolun adeta nadas tarlaya benzediğini ifade ettiler.

Her yıl yağan yağmurlar sonrasında yeni yeni çukurlar oluştuğunu belirten bölge sakinleri “Adeta yamalı bohçaya dönmüş yolumuz. Dökülüyor adeta. Yamaya değil, yeni yola ihtiyacımız var” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

Seçim zamanı yaklaştığı için yine vaatlerle kapılarının çalınacağını ifade eden vatandaşlarımız, ancak artık karınlarının boş vaatlere doyduğunu icraat görmek istediklerini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.