banner913
banner932
banner1012

Yol değil tarla

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz yollarımızda sürekli olarak gördüğümüz beton mikserlerinden dolayı artık yolların kullanılmaz hale gediğini iddia ederek bizlere gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Yol değil tarla

banner971

Bu fotoğrafı geçtiğimiz gün çektiklerini dile getiren duyarlı sürücülerimiz “Fotoğrafta da görüldüğü gibi şehir içindeki bir yolumuz daha önce buradan geçen bir beton mikserinden dökülen beton çamuru nedeniyle adeta mahvoldu. Yol değil tarlaya döndü” diyerek bunun bir sorumsuzluk örneği olduğunu vurguladılar.

Bunun gibi hemen hemen her yerde beton mikseri araçlardan dökülen çamurları görebileceğimizi ifade eden sürücülerimiz, “Bu araçları kullananlar neden mikserlerini kontrol edipte yola çıkmazlar anlamıyoruz. Ama bu kişiler mutlaka cezalandırılmalı. Kamu malına zarar verdikleri için” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.