banner913
banner932
banner1012

Yokuş yukarı 50 km hız sınırı mı olur?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Karpaz bölgesinden ulaşan duyarlı bir vatandaşımız, ülkemizde Karpaz bölgesinin hizmet açısından diğer bölgelere göre geri kaldığını ancak ülkede trafik konusunda konulan kuralların neden ayni olmadığını sorguladılar.

banner974
Yokuş yukarı 50 km hız sınırı mı olur?

banner971

 

Vatandaşımız “Karpazlı’nın suçu ne? Bu Karpaz bölgesindeki insanlar için yaşam koşulları her gün yollarda olması ve yolların mevcut durumu ortada iken Kumyalı girişinde yeni konulan kameranın hız limiti çok düşük bu konuda bölge sakini olarak şikayetimi bildiririm” dedi.

Bu konuda daha önce yaptıkları şifaen şikayetlerinin bir çözüm bulunmadığını ifade eden vatandaşımız, bu konu ile bir çözüm bulunmasını talep ettiklerini kaydettiler.

“Bizler her gün yollardayız, tam yokuş yukarı tırmanacağımız zaman 50 km hız limiti çok düşüktür. Sizlere bu konu ile birkaç örnek vereyim. Girne tarafında Alagadi’de yapılan petrol istasyonunun yakınındaki kamera viraj olması haliyle 65 km.. Kaplıca köy girişinin olduğu yerde 65 km. Ve buna benzer bir sürü örnekler verebilirim” dedi.

Kumyalı’dakinin ne akla 50 km konulduğunu sorgulayarak bu konuda bir mantıklı açıklama olup olmadığını sorgulayan vatandaşımız, “Yoksa bizler Karpazlı olduğumuz için mağdur bölgeli miliyiz?” diyerek sözlerini tamamladı

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.