banner913
banner932
banner1012

“Yazık değil mi bu köpekçiğe?”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı hayvan sever vatandaşlarımız, ülkemizde hayvan haklarının sürekli olarak ihlal edildiğini dile getirerek, geçtiğimiz günlerde anayolda karşılaştıkları fotoğraftaki araç ile ilgili düşüncelerini bizlerle paylaşarak sitem ettiler.

banner974
“Yazık değil mi bu köpekçiğe?”

banner971

 

Özellikle güneşin dünyaya daha yakın olduğu bugünlerde hava sıcaklığının daha çok hissedildiğine dikkat çeken vatandaşlarımız, buna rağmen fotoğrafta görüldüğü gibi bir sürücünün aracının bagajında köpek taşıdığını kaydettiler.

“Bu sıcak havalarda bu şekilde taşınan o hayvancığın halini hiç düşündüler mi acaba? İnsanların kapalı ortamlarda bile zor durduğu bugünlerde köpeği araba bagajında taşımak da neyin aklı” diyerek sitem ettiler.

Hayvanlara karşı biraz daha duyarlı olmak gerektiğine vurgu yapan vatandaşlarımız, onların sırası geldiğinde insanların en sadık dostları olduğunu unutmamak gerektiğine vurgu yaptılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.