banner913
banner932
banner1012

Yaz sebzelerini yiyemedik

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, bu yıl yaz aylarının sebzesi olan birçok sebzeyi evlerine alamadıklarından dolayı sitem ederek bunun nedenini bizlerle paylaştılar.

banner974
Yaz sebzelerini yiyemedik

banner971

 

Yaz sebzesi denince akla, böğrülce, patlıcan, biber, bamya, salatalık ve domates geldiğini ifade eden vatandaşlarımız ancak bu saydıkları sebzelerin bu yıl gerek manav tezgahlarında gerekse market reyonlarında ya bulunmadığını ya da fiyatlarından dolayı yanlarına yanaşamadıklarını dile getirdiler.

Özellikle geçmiş yıllarda yaz aylarında gerek böğrülcenin gerekse domatesin üretim fazlalığı nedeniyle neredeyse beleş denilecek fiyatta satılmasına karşın bu yıl tezgahlardaki fiyatlarını görenlerin oradan hemen uzaklaşmayı tercih ettiklerini söyleyen vatandaşlarımız, bu durumun neden böyle olduğunu sorgulayarak ülkede bir üretim politikası olmayışını eleştirdiler

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.