banner913
banner932
banner1012

Yayla çöplüğünde eylem yapılacak

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, Güzelyurt bölgesinin şirin köylerinden biri olan Yayla köyü dışında oluşan çöplük alana dikkat çekmek amacıyla bölge halkının eylem yapacağı bildirildi.

banner974
Yayla çöplüğünde eylem yapılacak

banner971

Bize ulaşan bilgilere göre Cumartesi günü saat 10.30'da Yayla çöplüğünde "Çevresel kanserojenlere dikkat çekmek" amacıyla duyarlı vatandaşlarımız tarafından bir basın toplantısı düzenleneceği bildirilirken, destek vermek isteyen çevreci insanlara açık davet yapıldı.

Bölgede son zamanlarda çöplük olarak kullanılan alana atılan özellikle plastik atıkların insan sağlığı için zararlı olan kanserojen madde içerdiklerine dikkat çekmek ve bu bölgeye çöplerin atılmasını engellemeyi amaçlayan eyleme katılımın fazla olacağı tahmin ediliyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.