banner913
banner932
banner1012

“Yaya geçidiymiş kimin umurunda”

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı duyarlı sürücülerimiz, ülkede araç kullanan birçok kişinin trafik kuralları ve yol işaretlerini ya tam bilmediğini veya hiç bilmediğini iddia ederek bize gönderdikleri fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
“Yaya geçidiymiş kimin umurunda”

banner971

 

 

Fotoğrafta görülen yerin Hamitköy Kavşağı yakınları olduğunu ifade eden sürücü vatandaşlarımız, “Fotoğrafta da görüldüğü gibi trafikte yeşil ışığın yanarak ilerlemeyi bekleyen araç sürücüsü yaya geçidinin tam üstünde bekliyor. Ancak bu sürücümüz ya trafik işaretlerini veyahut kurallarını bilmiyor ya da takmıyor. Zira yaya geçidi üzerinde araçla durulmaması gerekiyor” dediler.

Bu yaya geçidini en fazla kullananların bölgede kalan öğrenciler olduğunu burada trafiğin ters olduğunu bu nedenle birçok yayanın burada basıldığını ifade eden sürücülerimiz, “Bu caddeye bir üst geçit yapamıyorlar. Caddenin iki tarafında büyük iş yerleri dev gibi ayrıca koskoca öğrenci yurdu var. Birlik olup bir üst geçit yapabilirler. Ama bizim memlekette insan hayatı çok ucuz” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.