banner913
banner932
banner1012

Yasak avcılığını önüne geçilemiyor

banner1020

banner974
Yasak avcılığını önüne geçilemiyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı avcılarımız, ülkemizde yasak olmasına rağmen halen bazı kişilerin tuzak veya ağ ya da ökseynen avlandıklarını ifade ederek, bize gönderdikleri fotoğrafta bunu ispatladılar. 
“Fotoğrafta görüldüğü gibi ökseynen yakalanan canlı cikla. Bölge olarak da Karpaz bölgesindeki Adaçay köyünün hemen altındaki tarla kenarındaki sıra şinya ağaçları” diyen avcılarımız, kendilerinin ise bu kuşu yasalar çerçevesinde avlamaya çalıştığını ifade ettiler. 
“Ökse veya başka bir şekilde avlanan bu gibi kişilerin maalesef bütün av çeşitlerini sadece bir kazanç olarak düşünerek her türlü yöntemle yakalayıp komşumuz Rum tarafına pazarlıyorlar” diyen vatandaşlarımız, ve ne yazık ki bunun önüne bir türlü geçilmediğini vurguladılar.
Bu ülkede av koruyucularının ne iş yaptığını sorgulayan avcılarımız, illa birilerinin ihbar etmesi gerekmediğini onların da avcılar gibi dolaşarak bunu görebileceklerini savundular.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.