banner913
banner932
banner1012

Yapılan hummalı temizlik durmadan sürmeli

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan vatandaşlarımız, birkaç gündür Lefkoşa – Gazimağusa anayolunun Yonca Kavşağı ile Haspolat Kavşağı arasında yapılan temizlik çalışmasının oldukça güzel bir çalışma olduğunu belirterek bu çalışmanın bütün yollarda durmadan sürmesi gerektiğini kaydettiler.

banner974
Yapılan hummalı temizlik durmadan sürmeli

banner971

 

 

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi nedeniyle yapılan bu çalışmalardan dolayı refüjlerdeki otların ve molozların temizlendiğini ayrıca ağaçların budandığını ifade eden sürücülerimiz, böyle olunca da çevrenin güzelliğinin ortaya çıktığını kaydettiler.

Ayrıca temiz yollar nedeniyle kendilerinin de gönül rahatlığıyla araç kullandıklarını dile getiren vatandaşlar, bu çalışmaların her zaman devam etmesini arzu ettiklerini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.