banner913
banner932
banner1012

Yakılan ateşin kalıntısı neden orta yerde bırakılıyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, soğuk havanın son günlerde etkisini artırdığını, bu nedenle insanların ısınmak için çeşitli yöntemlere başvurduğunu belirterek, ancak ısınmak isterken çevreyi kirletmemek gerektiğini belirterek dün sabahleyin çektikleri bir fotoğrafı bizlerle paylaştılar.

banner974
Yakılan ateşin kalıntısı neden orta yerde bırakılıyor?

banner971

 

Ülkemizde Lefkoşa’ya özdeşleşen bir yer olan Dikilitaş’ın bulunduğu meydanda önceki gece ısınmak için yakılan ateşten arta kalan kül ve odunların orta yerde kaldığını ifade eden vatandaşlarımız, “Lefkoşa’nın göbeğinde ve başta çalışanlar olmak üzere turistlerinde en çok uğradığı bir yer olan Dikilitaş meydanında bu görüntülerin oluşması hiç hoş değil” dediler.

İnsanların ısınma amacıyla mı yoksa başka bir amaçla yaktığı bilinmeyen bu ateşin kalıntılarının orta yerde durmasının ülkede gelinen neme lazımcılığın son noktası olduğunu dile getiren vatandaşlarımız, gerek ateşi yakanların gerekse belediye ekiplerinin bu kalıntıları kısa sürede temizlemesi gerektiğini kaydettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.