banner913
banner932
banner1012

Ver bakayım caydırıcı cezayı bir daha yapar mı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan İskele’den doğasever bir vatandaşımız, dün sabah hem doğada gezinti yapmak hem de doğanın verdiği nimetlerden toplamak için çıktığı ovalarda karşılaştığı fotoğraftaki manzara karşısında şok olduğunu ifade ederek isyanını bizlerle paylaştı.

banner974
Ver bakayım caydırıcı cezayı bir daha yapar mı?

banner971

 

“Çocukluğumdan beri bu harup ağacı hep buradaydı ama maalesef şimdi yok” diyen doğasever vatandaşımız bu ağacın kim veyahut kimler tarafından kesildiğini sorguladı.

Bu katliamı yapan veyahut yapanların önüne geçmenin zor olmadığını dile getiren vatandaşımız “Bu kadar zor mu ilgili makamların önlem alması. Koltuklarda herkes oturur önemli olan icraattır. Ver bakayım caydırıcı cezayı veya hapislik cezasını bir daha yapar mı?” dedi.

Ancak bundan daha da önemlisinin ülkede yaşayan insanların doğaya karşı çok duyarsız olduğunu  savunarak “Ne zaman bu kadar duyarsız olduk, gerçekten yazık bizlere. Bu ülkede herşeyimiz bitti,hiçbir şeyimiz kalmadı” diyerek sitemini dile getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.