banner913
banner932
banner1012

Vatandaşlar, güneşli havanın keyfini çıkardı

banner1020

banner974
Vatandaşlar, güneşli havanın keyfini çıkardı

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bu yıl bereketli yağmurların düşmesi ve son iki aydın genelde yağmurlu ve bulutlu olması nedeniyle güneşe hasret kaldıklarını belirterek, son günlerde güneşin kendini göstermesiyle tadını çıkarmayı ihmal etmediklerini kaydettiler.

Dün ve Cumartesi günü gün boyunca bol güneşli havanın kendilerini sokağa ve kırlara atmaya ittiğini belirten bazı vatandaşlarımız, yürüyüş ve gezinti yapmayı ihmal etmediklerini kaydettiler.

Bazı vatandaşlarımız ise fotoğrafta görüldüğü gibi güneşli havayla birlikte işyerlerinin önünde masayı kurarak dostlarıyla birlikte mangal yakıp içkilerini yudumlayarak keyifli saatler yaşadıklarını ifade ettiler.

Kıbrıs insanının böyle güzel havaların her zaman keyfini çıkarmasını bildiğini söyleyen vatandaşlarımız, Kıbrıs’ın doğasını bu nedenle çok sevdiklerini de sözlerine eklemeyi ihmal etmediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.