banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın yol isyanı büyük

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan Lefkoşa bölgesi sakini bir vatandaşımız, geçtiğimiz akşam başından geçen bir olayı bizlerle paylaşarak yolların durumu nedeniyle Karayolları Dairesi’ne isyan etti.

banner974
Vatandaşın yol isyanı büyük

banner971

Vatandaşımız “Gece düğün dönüşü eve gelirken her zaman geldiğim Taşkent yolunda virajı dönerken bir kamyon ile karşılaştım. Yan yana geçerken kamyona çarpmamak için yol kenarındaki bankete düşerken arabamın sol tarafındaki ön ve arka lastikler kesilerek yolda kaldım” diyerek yolun bankete indiği yerinin adeta bıçak gibi lastiklerini kestiğini iddia etti.

 7/24 yol yardım lastik servisini arayarak yardımına gelen bölgedeki lastikçi sayesinde yolda kalmaktan kurtulduğunu anlatan vatandaşımız, “Bu lastikleri daha 2 ay önce sıfır takmıştım. Şimdi 2.sinin yerine 2.el lastik takmak zorunda kaldım” dedi.

Karayollarının neden bu yolları kontrol etmediğini sorgulayan vatandaşımız, daha bundan 1 ay öncesine kadar bu yolda tamirat yapıldığını ancak herhalde sadece çukurların kapatıldığını ifade etti.

“Herkese tavsiyem yolun içinde durun ama bankete inmeyin. İnerseniz benim durumuma düşersiniz. Devlet baba bizi seviyor” diyen vatandaşımız, yolların bir an önce elden geçmesi gerektiğini sözlerine ekleyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.