banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın seyrüsefer isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan araç sahibi bir vatandaşımız, son yıllarda kendisini en çok rahatsız eden konunun seyrüsefer ücretlerine ödedikleri miktar olduğunu dile getirerek sitemlerini paylaştı.

banner974
Vatandaşın seyrüsefer isyanı

banner971

Bize seyrüsefer kağıdını gönderen vatandaşımız “Bu ödediğim seyrüsüfer ücretini gören bir Iraklı arkadaşım benimle alay edercesine ‘Siz arabalarınızı satın almıyorsunuz. Bu ücretle devletten kiralıyorsunuz’ demişti” diyerek 12 yaşındaki aracı için bir asgari ücret tutarında ödeme yapmasının kabul edilir olmadığını savundu.

Ödedikleri seyrüsefer ücretlerinin karşılığı olan yol hizmetlerinin ise hiç yapılmadığını iddia eden vatandaşımız, yeni hükümetten bu konuda bir düzenleme yapmasını istediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.