banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın isyanı

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, Güzelyurt bölgesindeki Afrodit Sitesi’nde hizmet veren bir şirketle yaşadıkları bir konudan dolayı mahkemelik olduklarını anlatarak geçtiğimiz hafta Lefke'de mahkemeleri olduğunu anlattı.

banner974
Vatandaşın isyanı

banner971

Vatandaşımız, birtakım anlaşmazlıklar yüzünden 2015 yılında dava açmak zorunda kaldıklarını dile getirerek “Geçtiğimiz haftaki dava sonrası sitedeki evime gittim. Bir de ne göreyim! Yatak odamızın pencere önünde olan ve içerisinin görünmesini engelleyen bitkiyi bir güzel yoldular”  diyerek sitem etti.

Daha önce de evin etrafını çevreleyen çitleri yolduklarını iddia eden vatandaşımız “Oysa bu konuda kendilerini defalarca uyarmamıza rağmen inatla bildiklerini yapıyorlar” diye konuştu.

Bunları özellikle mahkeme günlerinde veya kendilerinin evde olmadığı günlerde yaptıklarını belirten vatandaşımız “Ne yazık ki tek bir yeşillik bırakmasalar dahi bizleri bezdiremeyecekler. Umarız bezdirme politikalarını bırakıp akliselim bir yol bulurlar” diyerek bu konudaki kararlılıklarını paylaştılar

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.