banner913
banner932
banner1012

Vatandaşın et isyanı büyük

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız ülkemizde et fiyatlarının yine el yakmaya başladığını dile getirerek, geçtiğimiz gün yaşadıkları bir olayı bizlerle paylaştılar.

banner974
Vatandaşın et isyanı büyük

banner971

"Arkadaşlarla hafta sonuna plan yaptık. Bir kilo kuzu eti alalımda şiş yapalım dedik. Ancak et almak için gittiğimiz kasaplar 75 lira çekti kilosunu” diyerek neden bu kadar yükseldiğini sorguladıklarında kasaplardan aldıkları cevap nedeniyle sinir olduklarını ifade ettiler.

Kasapların kendilerine kuzunun fiyatının artmasının sebebinin taze kuzunun piyasaya çıkması olduğunu söylediğini belirten vatandaşlarımız, “Sanki de taze kuzunun eti 1 kilo değil. İşte hepsinin de ağırlığı aynidir” diyerek isyan ettiler.

Güney Kıbrıs’ta kuzunun kilosunun 8 Euro olduğunu söyleyen vatandaşlarımız, insanlarımızın zorla Güney’deki marketlerin veya kasapların kucağına itildiğini dile getirerek, yetkililerin piyasada denetim yapmasını istediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.