banner913
banner932
banner1012

Vatandaşı şok eden fatura

banner1020

Dünyada ve ülkemizde Dolar başta olmak üzere dövizdeki yükselişin özellikle ticaretle uğraşan kişileri oldukça zora soktuğu bildirilirken, bazı işletmelerin kendince önlem almaya çalıştığı bize ulaşan bilgiler arasında.

banner974
Vatandaşı şok eden fatura

banner971

Hatta bir vatandaşımız, dün gittiği bir un fabrikasında aldığı unun karşılığının Dolar olarak ödediğini sosyal medya hesabından attığı fotoğrafla paylaşırken, bu konudaki hayretini dile getirdi.

Özellikle son günlerde oldukça hızlı bir yükseliş içinde olan Dolar nedeniyle mağdur olmak istemeyen bazı üreticilerin ürünlerini satarken döviz kuruna göre satmak istemesinin anlaşılır olduğunu dile getiren vatandaşlarımız, ancak un gibi ülkede üretilen bir ürünün neden Dolar üzerinden satıldığını anlayamadıklarını ifade ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.