banner913
banner932
banner1012

Vatandaş her yer bizim anlayışında

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Lefkoşa’dan ulaşan bir vatandaşımız, geçtiğimiz hafta sonu sabah saatlerinde yürüyüş için evden çıktığı sırada karşılaştıkları bu fotoğraftaki görüntü sonrasında ülkede herkesin kafasına göre yaşadığını bir kez daha anladıklarını kaydederek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Vatandaş her yer bizim anlayışında

banner971

 

Vatandaşımız, sokaklarında yapımı devam eden fotoğraftaki inşaat için getirilen kumun geceleyin yol ortasına döküldüğünü ve hiçbir işaret konulmadan orada inşaata götürüldüğünü söyleyerek “Bu kum inşaatın yan tarafındaki boş araziye neden dökülmedi anlayamadım. Ancak halden daha eski kafayla ‘her yer bizim anlayışıyla’ hareket edildiği kesin” dedi.

Bu konuda belediyenin gereken cezai işlemi yapması gerektiğini ayrıca polisin de bu inşaat sahiplerine veyahut müteahhide yol güvenliğini tehlikeye attığı gerekçesiyle ceza kesmesi gerektiğini ifade eden vatandaşımız “Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz ki yol ortasına kum döküp işini halletmeye çalışıyor. Böyle bir duyarsızlık kabul edilemez” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.