banner913
banner932
banner1012

Unutmayın; yolları sadece bir kişi kullanmıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkede bazı sürücülerin yolların kendilerinin olduğunu düşünerek yola çıktığını ifade ederek, bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar

banner974
Unutmayın; yolları sadece bir kişi kullanmıyor

banner971

Fotoğrafta görülen kamyonetin ev eşyası taşıdığını ve Ciklos yokuşunda önlerinde ilerlediğini belirten vatandaşlar, bu kamyonetin adeta tehlike saçtığını zira her an bir eşyanın yola düşebileceğini dile getirdiler.

Yolların zaten çok kötü olduğunu ve bu nedenle her an bir çukura düşmesiyle karşı karşıya kaldıklarını söyleyen vatandaşlarımız “Fotoğrafta görülen kamyonetin hangi akla hizmetle bu şekilde yüklenerek yola çıkarıldı bilmiyoruz ama, bu yolların sadece kendileri tarafından kullanılmadığını bilmiyorlar herhalde” diyerek isyan ettiler.

Daha geçen günlerde Mağusa’da bir kişinin aracından düşen buzluğun az daha kazaya sebebiyet vereceğini hatırlatan vatandaşlarımız, yola çıkarken sürücülerin yüklerini kontrol etmesi gerektiğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.