banner913
banner932
banner1012

Ülkeye gelmeyen aşının fiyatı nasıl belirleniyor?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde yavaş yavaş kış aylarına doğru ilerlediğimiz bugünlerde nezle veya grip vakalarına önlem amacıyla her yıl özellikle yaşlılar ve çocuklar için önerilen grip aşısının daha ülkemize gelmeden fiyatının belirlendiğini belirterek bunu anlamakta zorlandıklarını söylediler.

banner974
Ülkeye gelmeyen aşının fiyatı nasıl belirleniyor?

banner971

 

Vatandaşlarımız, Sağlık Bakanlığı’nın grip aşılarının 18 Ekim sonrasında ülkeye geleceğini açıklamalarına karşın bazı eczacıların kendilerine aşıların Pazartesi eczanelere dağıtılacağı ifade ettiklerini ve fiyatlarının ise geçen yılın üç katı olacağını söylediklerini belirttiler.

Aşıların geçen sene 26 TL olduğunu ancak bu yıl 90 TL olarak satılacağını öğrendiklerini bizlerle paylaşan vatandaşlarımız, “Fiyatı üç kat artan bu aşıların tek farkı üçlü değil dörtlü karma imiş. Böyle bir fark mümkün olabilir mi?" diye sorguladılar.

Daha adaya gelmeyen aşıların fiyatının şimdiden duyurulmasının bir yerde vatandaşları kazıklamaya alıştırmak olduğunu iddia eden vatandaşlarımız, bu konuda Sağlık Bakanlığı’nın fiyat açıklamasını talep ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.