banner913
banner932
banner1012

Ülkenin her yanını çöplüğe çevirdik

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı Karpaz sakini vatandaşlarımız, ülkemizin bir zamanlar el değmemiş doğasıyla bilinen Karpaz bölgesinin şimdilerde adeta talan edildiğini, bu yetmezmiş gibi bazı sorumsuzların her yeri çöplüğe çevirdiğini iddia etti.

banner974
Ülkenin her yanını çöplüğe çevirdik

banner971

 

Fotoğrafta görülen yerin Mehmetçik Belediyesi’ne bağlı Bafra bölgesindeki ormanlık alan olduğunu dile getiren Karpaz sakini vatandaşlarımız, “Bazı sorumsuzlar evlerindeki eski eşyaları, molozları ve çöpleri Bafra bölgesindeki ormanlık araziye bırakıyorlar” diyerek eleştirilerine devam ettiler.

Her geçen gün bu bölgenin atılan çöpler ve molozlarla adeta çöplüğe dönüşmeye başladığını dile getiren vatandaşlarımız, “Sanki köylerinde belediye hizmet etmezmiş gibi ellerine ne geçiyorsa doğaya bırakan bu insanların çevre bilinci olmadığını düşünüyoruz. Ülkenin her yanını çöplüğe çevirdik” diye konuştular.

Bafra’nın son yıllarda turizm yatırımları nedeniyle geliştiğini ancak bu çirkin görüntülerin artması ile bölgeye turistlerin gelmek istemeyeceğini savunan vatandaşlarımız, “Biraz vicdanı olan, biraz ülkesini düşünen bu çöpleri ve molozları doğaya bırakmaz” diyerek sözlerini tamamladılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.