banner913
banner932
banner1012

Ülkemize bahar erken geldi

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde bu yıl bahar aylarının çok erken geldiğini söyleyerek, bu konudaki görüşlerini paylaştılar.

banner974
Ülkemize bahar erken geldi

banner971

 

Bahar aylarının geldiğini gösteren en belirgin şeyin badem ve zerdali gibi ağaçların çiçeklerini açması olduğunu ifade eden vatandaşlarımız, “Geçmişte mart ayı ortalarında çiçeklerini açan badem ve zerdali gibi ağaçlar bu yıl daha Şubat ayının ortası olmadan çiçeklerini açtılar” diyerek baharın erken geldiğini belirttiler.

Bu arada zeytin ağaçlarının genelde Nisan ayında çiçeklenmeye başladığını ifade eden vatandaşlarımız, ancak bu yıl zeytinlerin de Şubat ayı içerisinden çiçek açmak için tomurcuklandığını söyleyerek bu durumun pek iyiye gidiş olmadığını söylediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.