banner913
banner932
banner1012

Üç liralık ürüne 5 lira posta ücreti mi alınır?

banner1020

banner974
Üç liralık ürüne 5 lira posta ücreti mi alınır?

banner971

“Üç liralık ürüne 5 lira posta ücreti mi alınır?”

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız geçtiğimiz haftalarda kargo yoluyla çok düşük bir ücrete aldığı ürün için Posta Dairesi’ne yaptığı ödemeyi bizlerle paylaşarak isyanını dile getirdi.

Vatandaşımız, geçmişte sadece mesaj ücreti ödeyip kapısına kadar getirilen ürünler için yeni uygulamaya giren yöntemi eleştirerek “Normalde ücretsiz olarak kapınıza kadar gelen veya sadece 1 TL mesaj ücreti aldıkları bu ufacık Çin’den 3 TL'ye aldığım paket için 5 TL istediler. 3 TL'si pakete ait, 2 TL'si gelin alın diye attıkları mesaj ücreti” dedi.

Bu arada artık kapısına kadar getirmenin de olmadığına dikkat çeken vatandaşımız, “Bu ürünü almak için oraya gideceğim benzin paramı kim ödeyecek. 3 TL ye al 5 TL daha öde. Anlaşılan hükümete seyrüsefer zammı yetmemiş” diyerek sitem etti.

Ülkede hayatın her geçen gün pahalılaştığını ancak bunu hükümet edenlerin veyahut siyasetçilerin görmezden geldiğini savunan vatandaşımız “Bu gidişatla cebimizde sokağa çıkacak veya alışveriş yapacak bir kuruşumuz dahi kalmayacak” diyerek sözlerini tamamladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.