banner913
banner932
banner1012

UBP, belediye başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, yaklaşan yerel seçimler öncesi partilerin belediyelerde başkan adaylarını belirlemek için çalışmalarını sürdürdüğü bildirilmekte.

banner974
UBP, belediye başkan adaylarını belirlemeye devam ediyor

banner971

Bize ulaşan haberlere göre, ana muhalefet partisi Ulusal Birlik Partisi’nde mevcut belediye başkanlarıyla yeniden seçime gireceği bildirilirken, UBP’li olmayan belediyeler için aday belirleme çalışmalarının sürdüğü kaydediliyor. 

Bu belediyeler arasında bulunan Mehmetçik’te başkan adaylığı için Cenk Şeren’in adaylığının kesinleştiği bize ulaşan bilgiler arasında yer almakta.

Öte yandan Lefkoşa bölgesindeki belediyelerden olan Değirmenlik Belediyesi için aday belirlenmek amacıyla ön seçim yapacak olan UBP’de hazırlıklar sürüyor. 24 Mart 2018 tarihinde Minareliköy Spor kulübünde yapacağı ön seçim öncesi Değirmenlik Belediyesi aday adaylarının sıra numaraları dün Lefkoşa Parti İlçe Merkezi’nde yapılan kura çekimi ile belirlendiği gelen bilgiler arasında.

Yapılacak olan ön seçim için dört adayın başvuru yaptığı bildirilirken, bu adaylar arasında yapılan kura çekimi sonucu oy pusulasındaki sıralamalarının ise aşağıdaki gibi olduğu bildirildi:
1- Halil Esendağlı
2- Necdet Kırgın
3- Bozdağ Töre
4- Mustafa Şehitoğlu

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.